930 x122 grota rece

Arges

POLITIA ARGEŞ ARE ACUM RADARE CU LASER!

Poliţia Rutieră a făcut o achiziţie importantă, respectiv opt aparate radar de tip LTI 20-20 TruCAM. Este vorba, în esenţă, de radare care se bazează pe tehnologie cu laser. Un astfel de aparat a intrat şi în dotarea Poliţiei Argeş.

Citiți și: A nins în Argeș!

Este vorba despre radare cu cameră video HD de înalta fidelitate şi un laser integrat, fiind cel mai performant aparat de măsurare a vitezei disponibil astăzi. Aparatul adună pe cardul de memorie înregistrări video, fotografii HD detaliate, ce pot cuprinde marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi chiar trăsăturile faciale ale conducătorului auto.

Cu ajutorul lor, poliţiştii rutieri, care au fost instruiţi în cadrul unor cursuri în ceea ce priveşte utilizarea aparaturii, vor acţiona pentru combaterea eficientă a vitezei excesive pe şosele şi preîntâmpinarea accidentelor de circulaţie.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3