SMART KIDS 930X122

bogdan despescu

POLIȚIE LA ȘCOLI ȘI LICEE – NUMĂR MARE DE PATRULE

Poliţia Română anunță că săptămâna viitoare, de mâine, 9 mai, și până vineri, 13 mai, va acționa cu un număr suplimentar de patrule în zonele unităţilor de învăţământ preuniversitar.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Polițiștii ar urma să patruleze în preajma școlilor și a liceelor atât în timpul orelor de curs, cât şi ulterior, în perioadele în care elevii, aflându-se în timpul lor liber, frecventează terenurilor de sport ale unităților la care învață.

De asemenea, potrivit sursei citate, zilnic echipaje de poliţie vor fi prezente în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care elevii intră sau ies de la cursuri. În acest sens, recomandăm prezența polițiștilor rutieri piteșteni în zonele trecerilor de pietoni din fața colegiilor „I.C. Brătianu”, pe strada Armand Călinescu, și „Zinca Golescu”, pe strada Egalității (foto). De ce? Detalii vă invităm să (re)citiți în cele ce urmează: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/haos-in-fata-la-zinca-golescu-video/.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Acțiunea de săptămâna viitoare va include și „descinderi” ale polițiștilor în baruri sau săli de jocuri pentru depistarea elevilor care trag chiulul de la ore.

Precizăm că, în baza planului aprobat de ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a dispus ca în perioada 9 – 13 mai 2016 să fie intensificate în întreaga țară „acţiunile pentru asigurarea unui climat de siguranţă în incinta şi în zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3