New Profesional Consult 930 x 122

Arges

POLIȚIȘTI ȘI JANDARMI, RAZIE LA DEPOZITE DE DEȘEURI FEROASE

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică-Biroul Combaterea Delictelor Silvice şi Sustragerilor de Produse Petroliere, ai Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice şi Serviciului Judeţean Poliţie Transporturi Argeş, împreună cu jandarmi, au controlat trei firme care depozitează deșeuri feroase și neferoase.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Cele trei societăți comerciale se află în comunele argeșene Călineşti, Bradu şi Miroşi.

La firma din Călinești nu erau afișate prețurile de achiziționare a deșeurilor feroase depozitate, așa cum cere legea. Gestionarul unității, un bărbat îm vârstă de 47 de ani din orașul Ștefănești, a fost amendat cu 1.000 de lei.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Mai grav, la firma din Miroși a fost găsită cantitatea de 807 kilograme de deșeuri feroase în privința cărora nu existau documente de achiziţionare. Cu alte cuvinte, poate fi vorba de materiale furate.

Administratorul societăţii, de 36 de ani, din oraşul Costeşti, a fost amendat cu 2.000 de lei. În plus, întreaga cantitate a fost confiscată.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90