NOR CURIER 930X122

bcco

POLIȚIȘTII PITEȘTENI, ÎN ACȚIUNE! TRAFIC DE HEROINĂ!

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti au acționat în Bucureşti pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Din cercetări a reieşit că în perioada ianuarie – februarie anul acesta cei în cauză ar fi procurat heroină, pe care ulterior ar fi pregătit-o pentru vânzare.

În urma acţiunii poliţiştii au surprins în flagrant delict pe unul dintre membrii grupării în timp ce încerca să vândă mai multe doze de heroină în Bucureşti. De asemenea, au fost găsite 32 de comprimate de Metadonă, ustensile destinate porţionării, preparării şi administrării heroinei, un pistol cu aer comprimat, 5 telefoane mobile şi cartele SIM, toate susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracţională.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

6 persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri. Două dintre ele au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de mare risc. (Foto Arhivă: craiovaniuz.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90