Donaris 930 x 122

danut dinu

POLIȚISTUL DINU, CU AMĂRĂCIUNE: „MI-E DOR DE ȚARA MEA”

Poliţistul piteștean Dănuţ Dinu scrie din nou cu amărăciune și revoltă despre situația în care se află societatea românească. O face, ca de obicei, pe contul său de socializare.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„Mi-e dor de ţara mea. Trăiesc şi muncesc aici, soţia şi copiii mei sunt aici. Şi, totuşi, îmi este dor de ţara pe care, zi de zi, o simt mai departe, pierdută aproape definitiv. Sunt revoltat de ce se întâmplă, dar chiar nu pot să fac nimic! Încă. Nici nu ştiu cine ar mai putea face. Oricât ai fi de cinstit şi de bine intenţionat, chiar nu văd o soluţie a redresării. Suntem într-o junglă necontrolabilă. Totul este încâlcit şi confuz. Totul este un haos generalizat. Oameni din ce în ce mai puţin educaţi. Un tineret prea plictisit să citească mai mult de cinci rânduri pe Facebook, minijupist, încălţat în nesimţire şi emanând halenă alcoolică, manelist de profesie şi căruia ţara lui nu îi poate oferi un viitor, dar pe care nici ei, tinerii, parcă nu şi-l doresc, preferând să se complacă într-o latentă soră cu nesimţirea unui Lasă că văd eu

Milioane de oameni în vârstă obişnuiţi să se umilească şi să îndure la cozile comuniste şi care acum se bucură doar dacă banii le ajung să îşi plătească impozitele şi utilităţile. Că de medicamente sau tratament nu poate fi vorba. Chiar nu ştiu ce s-ar mai putea face, de unde să începem sau dacă va trebui să plecăm cu toţii şi să transformăm România într-o imensă destinaţie de vacanţă sau pelerinaj, unde să ne întoarcem o dată pe an să greblăm morminte prăfuite, să ne plătim impozitele pe proprietăţile părăsite, din care ne-au dispărut drujbe şi bormaşini sau poate chiar cazanul de ţuică, să ne schimbăm paşaportul, buletinul sau permisul sau să jucăm la vreo nuntă a unui verişor care s-a pricopsit cu vreo „fată mare” cunoscută între două bătăi cu uluci la discoteca canapelizată, aflată next cu dispensarul închis al comunei în care cea mai mândră casă e a unui primar etern ales pe baza ajutoarelor sociale. Mi-e dor de ţara mea. Şi o vreau înapoi. Ştiu că nu sunt singurul, pentru că toţi o vrem.”, scrie Dănuț Dinu.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Despre singurul polițist din județul Argeș și probabil printre puținii din țară care își exprimă deschis opiniile puteți (re)citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/politistul-danut-dinu-mesaj-fulminant-devenit-o-tara-care-mori-cu-zile/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3