New Profesional Consult 930 x 122

Arges

POMPIERII ARGEȘENI, GEST DE OMENIE (GALERIE FOTO)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (Argeș anunță că astăzi, în Vinerea Mare, pompierii militari de la Detașamentul Mioveni au fost în comuna Dobrești pentru a oferi daruri unei familii greu încercate de soartă. În urmă cu doar câteva zile, pe 22 aprilie, locuința acesteia a fost distrusă în urma unui incendiu.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Cadrele de la ISU Argeș au dăruit pachete cu haine, încălțăminte, lenjerii de pat, rechizite școlare, dulciuri și produse tradiţionale de Paşte. Toate au fost adunate prin contribuţia benevolă a fiecăruia dintre pompieri.

„Cu ocazia Învierii Domnului, conducerea ISU Argeș le adresează tuturor argeșenilor cele mai frumoase şi sincere gânduri de sănătate, urări de bine, linişte şi pace în suflet. Hristos a Înviat!”, este mesajul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș cu prilejul sărbătorilor pascale.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90