NOR CURIER 930X122

Arges

divort-1

ÎN POSTUL CRĂCIUNULUI ÎN ARGEȘ NUMĂRUL DIVORȚURILOR A SCĂZUT MASIV

Direcția Județeană de Statistică oferă informații despre evoluția natalității, a mortalității și a numărului de căsătorii și divorțuri din Argeș din decembrie anul trecut, cea mai recentă lună în privința căreia există aceste date centralizate.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Sporul natural a rămas negativ, adică numărul deceselor l-a depășit pe cel al nașterilor. Potrivit DJS, în ultima lună a anului trecut în Argeș s-au înregistrat 692 de decese și 409 nașteri. Față de decembrie 2013, numărul deceselor a fost mai redus cu 7 (minus 1%), iar al nașterilor, cu 30 (minus 6, 8%).

Numărul cazurilor de mortalitate infantilă (copii cu vârste de sub un an) a fost de 3, similar cu cel din decembrie 2013.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Pe de altă parte, în decembrie anul trecut la oficiile de stare civilă din Argeș au fost încheiate 127 de căsătorii, cu 7 mai puține decât în noiembrie 2014, dar cu 28 mai multe decât în decembrie 2013.

De asemenea, în decembrie, lună în care are loc mare parte din postul Crăciunului, au fost pronunțate doar 52 de divorțuri. Numărul a fost considerabil mai mic atât față de noiembrie anul trecut (cu 25 de cazuri mai puține), cât și față de decembrie 2013 (cu 36 de cazuri mai puține).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90