New Profesional Consult 930 x 122

inundatii

POTOPUL DIN PITEȘTI ȘI BASCOV ÎN 30 DE FOTOGRAFII

Potopul de ieri a făcut prăpăd în județul Argeș.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Doi oameni au murit luați de viitură, sute de case au fost inundate, podețe și drumuri au fost afectate. Pagubele urmează să fie evaluate de către autoritățile județene. Peste puțin timp, la ora 10, la Prefectură va începe o conferință de presă extraordinară, în care va fi prezentată situația. Pericolul încă nu a trecut chiar dacă vremea s-a ameliorat și nu mai plouă. După cum v-am informat, hidrologii au emis cod roșu, valabil până mâine dimineață, la ora 8, pentru râul Vedea și afluentul său Cotmeana.

Și Piteștiul a avut de suferit de pe urma ploilor torențiale. Vă prezentăm acum fotografii făcute ieri în Pitești imediat după potop, cea mai afectată fiind zona de nord a orașului, spre Bascov, localitatea din Argeș poate cu cele mai mari probleme provocate de viitură. De asemenea, în galeria foto sunt și poze făcute în Bascov.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90