New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

MINORA_PROSTITUTIE

POVESTE FĂRĂ SFÂRȘIT: ALTE PROSTITUATE AMENDATE ÎN PITEȘTI

Polițiștii de la Secția 2 din Pitești au organizat o nouă razie împotriva prostituției. Ca de obicei, și de această dată oamenii legii au avut ce amenda.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Pe strada Depozitelor au găsit două prostituate, ambele din comune aflate în apropierea Piteștiului. Una are 19 ani și locuiește în Oarja, iar cealaltă este în vârstă de 32 de ani și domiciliază în Bradu. Fiecare a fost amendată cu câte 500 de lei.

Fie că sunt plătite, fie că nu, amenzile nu pot opri, însă, un fenomen care, din rațiuni igienico-sanitare, de siguranță a persoanei și chiar financiare în folosul statului, ar trebui mai degrabă legalizat. În ciuda amenzilor repetate, prostituatele își vor vedea pe mai departe de „treabă” pe străzile Piteștiului, în zone bine știute de Poliție, ca de exemplu strada Depozitelor sau Podul Viilor. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90