930 x122 grota rece

accidente

accident_craiovei07

PRĂPĂD PE DRUMURILE ARGEȘULUI: O FETIȚĂ DE 10 ANI ȘI UN BICICLIST BĂUT, ACCIDENTAȚI

Ultima zi de vară a fost în județul Argeș plină de evenimente rutiere.

Citiți și: Intervalele orare în care se produc cele mai multe accidente rutiere

Unul dintre accidente a avut loc pe drumul județean 725, în comuna Dragoslavele. În timp ce conducea un autoturism din direcția Dragoslavele către Stoenești, un tânăr de 19 ani nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina într-un stâlp din afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu trei răniți, de 20, 25 și 49 de ani, pasageri în autoturism, toți din Dragoslavele.

Un alt accident s-a produs aseară, în jurul orei 21:30, pe strada „Rozmarin” din orașul Costești. Un șofer din localitate, de 35 de ani, în timp ce se îndrepta către satul Zorile, a accidentat grav un biciclist. În vârstă de 43 de ani, biciclistul venea din sens invers, adică dinspre Zorile către Costești. Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta acesta a pierdut controlul direcției și a intrat cu bicicleta în mașină. Potrivit Poliției Argeș, biciclistul era băut, având 0, 76 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: De ce se moare pe șoselele din România. Un fost pilot de încercare de la Uzina Dacia explică!

Și în Pitești a fost ieri accident. S-a întâmplat pe strada „Bradului”. O șoferiță în vârstă de 48 de ani a lovit cu autoturismul o fetiță de 10 ani. Poliția Argeș informează că fetița se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. (Foto: Arhivă)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA