930 x122 grota rece

bowling

PRIMĂRIA FACE PIAȚĂ LA BOWLING CA SĂ SCAPE DE DRIFTURI ȘI FURTURI

Consiliul Local Piteşti a decis înfiinţarea unei pieţe de gross pentru fructe şi legume în zona Bowling, acolo unde în trecut a mai funcţionat o piaţă și unde de curând a fost amenajată o parcare cu fonduri europene.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„În niciun caz nu ne dorim să fie ce a fost odată! Aici se vor vinde doar legume şi fructe, respectiv băuturi. Nu vor mai fi haine, ciorapi şi alte articole de acest gen. Trebuie, însă, să facem ceva acolo pentru că unii au început să fure gradenele pe care le-am montat cu bani europeni, iar o parte din parcarea de lângă Ştrand a devenit loc pentru drifturi cu maşina.

Sunt vreo 60 de inşi care noapte de noapte provoacă un vacarm de nedescris! Până la amenajarea pieței, parcarea va fi blocată pentru ca tinerii teribilişti să nu mai poată face drifturi. După aceea îi vom da drumul şi va fi gratuită.”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimar cu atribuții de primar al Piteștiului.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Nu înțelegem, însă, în ruptul capului de ce până acum Primăria nu a cerut Poliției să îi amendeze pe scandalagii pe care îi invocă și de ce Poliția a dormit în bocanci dacă situația a stat astfel. Cum poate viceprimarul să aducă un asemenea „argument” în favoarea proiectului de amenajare a pieței? Nu spunem că ideea amenajării pieței este rea, dar un „argument” de acest gen nu stă în picioare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Cezar spune:

    Si cu „nazdravania” de la BIG Gavana cum ramane??? Aruncăm niste bani asa… Traian s-a cam dus, urmeaza Cornel???

  • Cetatean spune:

    Pune ba politistii comunitari sa pazeasca zona si lasa parcarea ca a venit vara si zona strand-bazin va necesita locuri de parcare! Puneti-i pe cei care pazeau magaoaia lu’ pendula!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3