930 x122 grota rece

micesti

PRIMARUL ACUZAT CĂ A LOVIT UN POLIȚIST, DAT PE MÂNA PARCHETULUI. ÎN LIBERTATE?

Primarul comunei argeșene Micești, Dumitru Voicu (foto 2), va fi anchetat de Parchet sub acuzațiile de ultraj și vătămare corporală, potrivit Poliției Argeș.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Poliția a întocmit actele premergătoare, acte care vor ajunge la procurori. Edilul nu a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Considerându-se, probabil, că nu reprezintă un pericol public, primarul este cercetat în libertate.

Amintim că în această dimineață primarul Dumitru Voicu ar fi lovit un polițist local cu autoturismul la volanul căruia se afla, după ce omul legii l-ar fi atenționat că a intrat pe interzis în parcarea de la Primăria Pitești. Detalii despre acest caz incredibil, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/incredibil-primar-acuzat-ca-lovit-intentionat-cu-masina-un-politist-local/.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90