NOR CURIER 930X122

gaze

Ion-Georgescu

PRIMARUL DIN MIOVENI, SUPĂRAT PE DISTRIGAZ! VEZI DE CE!

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, este nemulţumit de faptul că nu a primit sprijin pentru a introduce reţele de gaze în cartierul Clucereasa, acolo unde vrea să facă şi un parc industrial.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

„Cea mai mare dezamăgire a mea de când sunt primar este că de 8 ani încerc să introduc reţele de alimentare cu gaze în cartierul Clucereasa, dar nu reuşesc. Şi nu reuşesc nu din vina mea, ci a Distrigaz care consideră investiţia ca fiind nerentabilă.

Acolo sunt 220 de familii care au nevoie de gaze, iar în zonă dorim să construim şi un parc industrial care ar fi pus în pericol dacă nu există alimentare cu gaze. Căci investitorii asta vor: apă, gaze, curent, drum… Ne-am oferit să confinanţăm proiectul cu 85%, cu 95%, cei de la Distrigaz nu au vrut să audă! E vorba de o conductă magistrală de 5 km care ar ajuta foarte mult la dezvoltarea zonei, căci ar veni şi investitorii!

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Nu este normal ce se întâmplă, căci astfel de companii deţin monopolul.”, afirmă primarul. Edilul din Mioveni vrea să se întâlnească în perioada următoare cu reprezentanţii Ministerului Economiei pentru a încerca să găsească împreună o soluţie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90