930×122 CAPRA 5

china

PRIMARUL ION GEORGESCU, INVITAT LA AMBASADA CHINEI

Primarul Ion Georgescu, invitat la Ambasada Chinei. La invitaţia Excelenţei Sale Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a participat ieri la recepţia organizată cu ocazia aniversării a 67 de ani de relaţii bilaterale româno-chineze şi a Zilei Naţionale a Chinei.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Atât primarul Mioveniului, cât şi ambasadorul chinez au apreciat începutul bunei colaborări care se derulează între cei doi parteneri (acordul de cooperare în domeniul medicinii tradiţionale chineze, între Administraţia Medicinii Tradiţionale Chineze a Provinciei Sichuan – Spitalul Clinic Universitar din Cha-ngdu – şi oraşul Mioveni, prin Spitalul “Sf. Spiridon”).

“Având în vedere colaborarea cu partenerii chinezi şi proiectele pe care urmărim să le dezvoltăm în Mioveni în următoarea perioadă, am încredere că vom reuşi să creăm aici un cap de pod pentru investitorii chinezi care caută oportunităţi de afaceri în Europa.”, a declarat Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90