NOR CURIER 930X122

autobuze

PRIMELE AUTOBUZE DIN POLONIA AU AJUNS AZI ÎN PITEŞTI (GALERIE FOTO)

Firma poloneză Solaris a livrat astăzi primele cinci autobuze noi către societatea Publitrans din Piteşti.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Acestea fac parte din lotul de 70 de autobuze achiziţionate cu un împrumut de 13 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Viceprimarul cu atribuții de primar Cornel Ionică a spus că toate cele 70 de maşini comandate vor ajunge în curtea Publitransului până la finalul lunii în curs. Ele vor intra, însă, pe trasee din iunie, deoarece va trece ceva vreme până când vor fi întocmite formele de înmatriculare.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Autobuzele Solaris sunt albe şi cu dungi roşii, personalizate pentru Publitrans. Au camere video de supraveghere şi la şofer, şi pentru pasageri. Există 27 de locuri pe scaune şi 76 în picioare, inclusiv locuri și rampe pentru persoanele cu handicap. Sistemele exterioare de lumini sunt cu led. Toate autobuzele sunt Euro 6 şi consumă 37, 5 litri de combustibil la 100 de km. Când se atinge temperatura de 22 de grade Celsius, sistemul de climatizare intră automat în funcţiune. Caroseria este din inox şi are o garanţie de 15 ani.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel spune:

    S-a facut transport civilizat in Pitesti! In sfarsit!
    Am impresia ca Ionica e mult mai profesionist decat Pendiuc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90