NOR CURIER 930X122

politia

PROBLEME LA BRAZII DE CRĂCIUN. CE A GĂSIT POLIȚIA

Probleme la brazii de Crăciun. Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi ai Secţiei 1 din Piteşti au organizat o acţiune pentru verificarea circulaţiei, depozitării și comercializării pomilor de Crăciun și au controlat 3 societăţi comerciale.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

La două dintre punctele de lucru controlate poliţiştii au constatat că reprezentanţii ambelor societăţi au permis vânzarea pomilor de Crăciun în spaţii neautorizate conform normelor referitoare la circulaţia, depozitarea şi comercializarea materialelor lemnoase. La cea de a treia societate poliţiştii au constatat că în registrul de intrări-ieşiri de materiale lemnoase nu au fost completate la zi şi în ordine cronologică ieşirile de pomi de Crăciun comercializaţi.

Au fost date trei amenzi, însumând 5.000 de lei. Poliția Argeș, care furnizează informația, nu precizează numele firmelor amendate. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90