930×122 CAPRA 5

Arges

PRODUSE EXPIRATE ÎN PIEȚE ȘI MAGAZINE DIN ARGEȘ

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Curtea de Argeş și inspectori ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au controlat piețele din orașul Basarabilor.

Citiți și: A nins în Argeș!

Patru comercianți au fost amendați cu peste 1.800 de lei deoarece nu aveau avize sanitar-veterinare pentru porcii pe care îi ofereau la vânzare. Trei dintre comercianți sunt din comuna Bascov (M.D.V., de 34 de ani, S.I.A., de 40 de ani, și B.M., de 58 de ani), iar un al patrulea, din comuna Rociu (M.I.M., de 25 de ani).

De asemenea, amenzi au primit și S.I. şi V.M., ambii în vârstă de 53 de ani, din comuna Mozăceni, care vindeau cereale fără a avea afişat la vedere preţul acestora şi P.N., de 48 ani, din Curtea de Argeş, care avea la vânzare şase cutii cu frişcă cu termenul de valabilitate expirat.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Amenzile în cazul celor trei au totalizat 1.500 de lei. Produsele expirate au fost confiscate și ulterior distruse.

Și polițiștii din orașul Ștefănești au găsit la vânzare la un magazin produse de patiserie şi panificaţie pentru care nu existau documente de provenienţă şi care aveau termenul de valabilitate expirat. Administratorul societății care deține magazinul a fost amendat, iar produsele expirate, confiscate. Biroul de Presă al Poliției Argeș, care furnizează informația, nu oferă mai multe detalii. (Foto: evz.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3