EcoMoto 930×122

curs

PROFESIONAL NEW CONSULT ORGANIZEAZĂ CURS POMICULTOR

Dorind să vină în întâmpinarea persoanelor şi unităţilor comerciale care activează în domeniul agriculturii, Profesional New Consult organizează în perioada următoare cursul de Pomicultor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/pomicultor). Este un curs recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Considerând că agricultura este o specializare de viitor în România, firma Profesional New Consult îşi propune ca, prin specialiştii pe care îi are, să formeze personal pregătit în domeniul pomiculturii.

Cursul le este util celor care au plantaţii pomicole sau care intenţionează să înfiinţeze astfel de plantaţii, celor care doresc să lucreze şi să întreţină pomii din propriile lor grădini, celor care cultivă arbuşti pentru a-i comercializa sau celor care vor să demareze o afacere în domeniul agricol. Nu în ultimul rând, cursul le este necesar celor care vor să acceseze fonduri europene, constituind un avantaj în plus la întocmirea dosarelor aferente cererilor de finanțare pentru Măsura 141 și Măsura 112 din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/pomicultor).

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Oferit la prețul de 350 de lei, cursul asigură pregătirea teoretică şi practică și formatorii specialişti (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/pomicultor). Este oferit şi un suport de curs pe format electronic, complex şi complet.

Pentru detalii şi înscrieri vă puteţi adresa societăţii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

TELEFON – 0784.045.025 și 0784.333.777

FAX – 0348.436.899

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

SEDIU – Pitești, județul Argeș, strada Victoriei, nr.36, etaj 3.

De asemenea, pentru perioada următoare Profesional New Consult anunţă deschiderea și a altor cursuri:

Curs Viticultor – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/viticultor)

Curs Lucrător în Cultura Plantelor – 400 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/lucrator-cultura-plantelor)

Curs Apicultor – 300 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/apicultor)

Curs Lucrător în Mecanica Agricolă – 550 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/lucrator-mecanica-agricola)

Curs Agricultor – 400 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/agricultor).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3