Donaris 930 x 122

profesional new consult

PROFESIONAL NEW CONSULT VĂ UREAZĂ LA MULȚI ANI!

Profesional New Consult vă urează la mulți ani! Profesional New Consult, societate de formare profesională şi servicii de consultanţã juridică, le urează tuturor colaboratorilor, salariaţilor şi cursanţilor săi un sincer şi călduros la mulți ani! „Să vă bucuraţi de sănătate, fericire, belșug şi căldură sufletească alături de familie şi de toți cei dragi!”, transmite directorul Profesional New Consult, George Șerban.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

„Aceleaşi gânduri bune sunt îndreptate şi către toţi argeşenii şi toţi românii, cărora Profesional New Consult le doreşte să aibă parte de cele mai frumoase sărbători de iarnă! Fie ca Revelionul și Anul Nou să ne găsească pe toţi cu masa îmbelşugată, cu lumină în suflete, cu sănătate în trup și numai cu gânduri bune şi frumoase!”, adaugă directorul Profesional New Consult.

Profesional New Consult vă aşteaptă să îi treceţi pragul şi în anul 2017, pentru cele mai bune oferte de formare profesională şi calificare și pentru a participa alături de echipa sa la îmbunătăţirea calităţii actului de formare profesională: www.profesionalnewconsult.ro.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90