New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

RAZIE ÎN CEAIR, PE „DEPOZITELOR” ȘI LA PODUL VIILOR! MĂRFURI CONFISCATE, PROSTITUATE AMENDATE!

La sfârșitul acestei săptămâni polițiștii piteșteni de la Secția 1 au făcut o nouă razie în piața agroalimentară Ceair și în piața en-gross de la Publitrans, de pe strada „Depozitelor”.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Pentru diverse nereguli au fost date amenzi însumând 8.000 de lei. De asemenea, polițiștii au confiscat 394 de kilograme de legume și fructe (varză, castraveți, ardei grași, roșii și piersici) pentru care comercianții nu aveau documente de proveniență.

Pe de altă parte, pe aceeași stradă „Depozitelor” și la Podul Viilor au fost amendate șapte prostituate, fiecare cu câte 500 de lei. Cea mai tânără dintre ele are 26 de ani, iar cea mai în vârstă, 39. Prostituatele amendate sunt din Pitești, București, Târgoviște și din comunele Băbana (județul Argeș), Mătăsaru și Ludești (județul Dâmbovița). În plus, în zona bisericii „Sfânta Vineri” doi cerșetori au fost amendați cu câte 100 de lei. Ambii sunt din Pitești, unul în vârstă de 32 de ani, iar celălalt, de 30 de ani. (Foto piața en-gross de pe „Depozitelor”: Arhivă)

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90