Ultima oră PITEȘTIUL GĂZDUIEȘTE GALA ACTORULUI TÂNĂR AMATOR 100.000 DE COPII DIN ARGEȘ VOR PRIMI ALOCAȚIA MĂRITĂ CLUB HUSH VĂ INVITĂ LA STAND-UP COMEDY AZI, ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI: DUBA „MASCAȚILOR”, „VEDETĂ” PENTRU COPII INDIVID PERICULOS, REȚINUT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE ȘI INCENDIERE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU: UNDĂ VERDE PENTRU STUDIUL DE FEZABILITATE CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI IMAGINI ULUITOARE! PERICOL LA ÎNĂLȚIME ÎN PITEȘTI (VIDEO) STUDENT LA UNIVERSITATEA PITEȘTI, PASIONAT DE FOTOGRAFIE MAMĂ ȘI FIICĂ AU DESCHIS ȘCOALA DE TEATRU „ATELIER 22”
Home / Știri / Știri / Recensamantul populatiei din Pitesti pleaca de la…180.637
Recensamantul populatiei din Pitesti pleaca de la…180.637

Recensamantul populatiei din Pitesti pleaca de la…180.637

Recensamantul populatiei si gospodariilor bate la usa, cum se spune. Inca de pe acum se fac pregatiri in acest sens in toata tara, iar la Pitesti se analizeaza deja ultimele date cunoscute pentru a putea fi usor comparate cu cele care vor rezulta in toamna lui 2011. Daca populatia Pitestiului a crescut sau a scazut, ramane de vazut.

Dupa cum se stie, in toamna va fi demarat un nou recensamant al populatiei si gospodariilor din tara. Autoritatile locale din Pitesti fac inca de pe acum pregatiri, fiind scoase „de la naftalina” si ultimele date privind populatia municipiului, valabile la data de 19 septembrie 2008.

Conform datelor respective, populatia totala a Pitestiului ajunsese la 180.637 de persoane, cu 6% mai mult decat in 2007.

Doua din cartierele municipiului Pitesti detin o populatie de peste 20.000 de locuitori fiecare, si anume cartierul Gavana (35.840 locuitori) si cartierul Trivale (24.797 locuitori).

Alte 3 cartiere concentreaza intre 15.000 si 20.000 de locuitori (cartierele Prundu, Negru Voda si Craiovei).

Pe de alta parte, zonele cu cel mai mic numar de locuitori (sub 5.000) sunt Calea Campulung (1.024 locuitori), Traian (3.966 locuitori) si Marasesti (4.927 locuitori) .

Comentează prin Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top

Raportează-ne o ştire