930X122 MAIA

ana

REGELE MIHAI AR PUTEA VENI LA CURTEA DE ARGEȘ

Regina Ana va avea parte la funeralii atât de ceremonii religioase ortodoxe, cât şi catolice. Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi adus în România, cu avionul, de fiica cea mică a reginei, Principesa Maria, şi de avocatul Casei Regale. Nu este interzisă participarea la funeralii niciunui membru al familiei.

Citiți și: Eveniment istoric la Curtea de Argeș

Sicriul cu trupul Reginei Ana va fi adus cu o aeronavă Tarom, care va ateriza pe aeroportul „Henri Coandă” din București marţi, 9 august 2016, la ora 15:15. Principesa Maria, fiica cea mică a Majestăţilor Lor, şi avocatul Casei Regale se vor ocupa de transport. (…)

Majestatea Sa Regele Mihai suportă cu greu despărţirea de Regina Ana, care i-a fost alături 68 de ani. Doreşte să participe la funeraliile din România (care vor culmina pe 13 august cu ceremonia de înmormântare în Curtea de Argeș) şi va veni, dacă nu se va simţi slăbit.

Citiți și: Autostrada Pitești-Sibiu, surpriză majoră!

Irina, cea de-a treia fiică a Majestăţilor Lor, a anunţat pe site-uri de socializare că, din motive personale, nu va participa. E aşteptat, însă, în România nepotul Reginei, Nicolae. Chiar dacă i s-a retras titlul de principe, este membru al familiei şi va sta alături de rudele sale regale. (Sursa: http://stiri.tvr.ro/, editare: http://epitesti.ro/, foto: Morvain Alen)

UPDATE: Întrebată astăzi la Săvârşin, acolo unde a avut loc prima slujbă de comemorare în ţară a Reginei Ana, dacă Regele Mihai (care se află în reședința sa din Elveția) va veni la funeraliile Reginei, Principesa Margareta a răspuns că trebuie consultaţi medicii: „Trebuie să ne consultăm luni cu medicii, cu Regele Mihai, cu sora mea. Vom face un anunţ, cred, mâine după masă.”

Programul funeraliilor Reginei Ana, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/funeralii-regale-arges-programul/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3