New Profesional Consult 930 x 122

aluncare

REPARAŢII DUPĂ PRĂPĂD PE STRADA „PINULUI”

Inundaţiile din ultimele luni au făcut prăpăd şi în Piteşti, astfel încât autorităţile locale au început să ia măsuri de remediere a efectelor.

Citiți și: IONICĂ PUNE ÎN PERICOL DESZĂPEZIREA PITEŞTIULUI!

După mai multe luni în care s-a lucrat la proiectul tehnic, iată că au început şi lucrările de reabilitare a străzii „Pinului” din Trivale, afectată de o alunecare de teren. Cel puţin aşa anunţă viceprimarul Cornel Ionică. Strada a fost afectată pe o lungime de 30 de metri de o alunecare de teren care s-a accentuat, riscând să pună în pericol casele din zonă.

De asemenea, susţine Cornel Ionică, a fost refăcut firul vechi al pârâului Zamfireşti, în așa fel încât gospodăriile să nu mai fie inundate. O investiţie similară urmează să fie realizată şi în zona străzii „Ion Minulescu” din Găvana III, stradă care va fi reamenajată. O parte din fondurile necesare acestor intervenţii provin de la Guvern, iar o alta de la bugetul local.

Citiți și: TANCURI ABANDONATE ÎN PITEȘTI

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3