NOR CURIER 930X122

cod galben

REVIN NINSORILE! COD GALBEN

Revin ninsorile! Cod galben. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis cu puțin timp în urmă un cod galben de ninsori viscolite în zonele de munte.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Potrivit ANM, codul vizează și jumătatea de nord a județului Argeș și este valabil de astăzi, 27 decembrie 2016, de la ora 20, până joi, 29 decembrie, la ora 10.

ANM anunță că în intervalul menţionat în toate zonele de munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă (local consistent). Vântul va avea intensificări cu viteze care vor depăşi 60 – 70 km/h, iar pe creste 80 – 90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada. Intensificări ale vântului şi precipitaţii în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, se vor semnala şi în restul teritoriului, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Începând din data de 29 decembrie, vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopţilor şi al dimineţilor în nordul şi centrul teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest, iar vântul va continua să prezinte intensificări îndeosebi în sud-est, mai informează Administrația Națională de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3