NOR CURIER 930X122

Arges

REVIN PLOILE! COD GALBEN ÎN ARGEȘ

Cu puțin timp în urmă, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ.

Citiți și: A nins în Argeș!

Codul galben vizează și jumătatea de nord a județului Argeș (vezi harta ANM!) și este valabil de mâine, 2 iunie 2016, de la ora 12, până vineri, 3 iunie, la ora 21.

Potrivit ANM, în intervalul de timp menţionat instabilitatea atmosferică va fi accentuată în toate regiunile. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului care vor lua aspect de vijelie şi izolat grindină. Se vor înregistra frecvent cantităţi de apă de 15 – 20 l/mp, iar în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali se vor cumula 40 – 80 l/mp.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Ploi în general moderate cantitativ vor fi în noaptea de miercuri spre joi (1/2 iunie) şi în prima parte a zilei de joi (2 iunie) în regiunile sud-vestice şi în zona montană, conform ANM.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3