930×122 CAPRA 5

Arges

REVINE CANICULA! VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat în urmă cu puțin timp estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (29 iunie-12 iulie).

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM estimează că până în jurul datei de 5 iulie temperaturile vor fi apropiate de regimul termic normal, cu maxime care se vor încadra între 26 şi 28 de grade Celsius şi minime între 14 şi 16 grade.

Potrivit ANM, apoi vremea se va încălzi, astfel încât în cea de-a doua săptămână va deveni călduroasă, local caniculară la câmpie, cu medii ale temperaturilor diurne de până la 34 de grade şi ale celor nocturne de până la 18 grade Celsius.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

O uşoară instabilitate atmosferică se va produce mai ales în prima săptămână a intervalului, anunță ANM, şi se va carateriza local şi temporar prin averse slabe cantitativ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90