930 x122 grota rece

achimescu

REVOLTĂ LA DIRECȚIA PENTRU SPORT: „STARE DE TEROARE!”

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș stă pe un butoi cu pulbere. Nu doar datoriile mari la utilități sunt problema. Laurențiu Achimescu, directorul executiv (foto 1), este contestat chiar din interiorul instituției.

Citiți și: A nins în Argeș!

Flavius Panțurescu (foto 2), jurist în DJST și fost șef al Direcției în urmă cu câțiva ani, îl acuză pe Achimescu de atitudine ostilă față de unii angajați.

„Există o certă stare de tensiune în cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș, creată de atitudinea ostilă a directorului actual, Achimescu Laurențiu, raportat la angajați ai instituției.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Cu toate că DJST Argeș se află în momentul de față în incapacitate de plată a utilităților și a datoriilor către creditori, în loc să facă demersuri concrete la Ministerul Tineretului și Sportului sau să găsească soluțiile manageriale de identificare a altor surse de venituri, prin obținerea de fonduri necesare, Achimescu Laurențiu își permite să defăimeze în public angajați ai instituției și nu numai.

Concret, cerându-i să pună la dispoziție o serie de documente cu caracter public, în loc să dea curs solicitării legale, acesta și-a permis ca în cadrul unei ședințe interne a DJST Argeș să dea dovadă de o crasă lipsă de conduită, conduită absolut necesară funcției publice pe care o deține, catalogându-l ca incompetent pe cel care i-a solicitat un lucru absolut legal.

De altfel, nu este prima dată când Achimescu Laurențiu are o atitudine deplasată față de angajați ai instituției și nu numai, instituind o stare de teroare printre aceștia!”, spune Flavius Panțurescu pentru ePitești.

Despre problema datoriilor pe care le are Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/directia-judeteana-de-sport-si-tineret-datorii-uriase/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90