EcoMoto 930×122

handicap

PITEȘTI: REVOLTĂTOR! BĂTAIA DE JOC A UNUI ȘOFER!

Bătaie de joc! Revoltător! Familia unui bărbat cu handicap din Pitești este revoltată din cauza unui șofer care, nu pentru prima oară, a blocat intrarea unei scări de bloc din zona Mobilux, din centrul orașului. Pentru a putea intra în bloc, bărbatul, imobilizat în scaunul cu rotile, a avut nevoie de ajutorul mamei sale, în vârstă de 79 de ani.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

”Nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva. Au mai fost șoferi care au parcat în halul ăsta. Fratele meu nu se poate descurca singur. Este bătaie de joc, am anunțat Poliția!”, ni s-a plâns fratele bărbatului imobilizat.

 

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Nu se știe dacă proprietarul autoturismului marca Renault locuiește în blocul respectiv sau dacă se află doar în vizită. Cert este că nu își clintește mașina din fața scării.

O simplă  întrebare: ce s-ar întâmpla în situația nefericită a unui incendiu sau dacă un locatar ar avea nevoie de intervenția medicilor? Să fie rugat șoferul, cu frumosul, să binevoiască să își mute autoturismul? Rușine! Nesimțire! (Foto: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90