New Profesional Consult 930 x 122

david ștefan grigorie

ROMA: DAVID ȘTEFAN, LA PRIMII PAȘI DIN VIAȚA LUI

David Ștefan, la primii pași din viața lui. La doar 2 ani şi 3 luni, David Ştefan, din Mioveni – Argeș, a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, un grup de afecţiuni degenerative cu transmitere genetică, grup care afectează neuronii din măduva spinării și, uneori, şi neuronii din trunchiul cerebral, determinând moartea acestora, cu pierdere de masă musculară şi de forţă fizică. Sute de oameni sunt alături de el, însă micuţul are nevoie, în continuare, de ajutor ca să poată urma un tratament experimental.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Autorităţile din orașul Mioveni s-au mobilizat şi au organizat pentru el o campanie umanitară pentru a strânge o parte din banii de care familia micuțului are nevoie.

David Ștefan Grigorie a făcut ieri primii pași din viața lui. Mulțumită eforturilor dumneavoastră, ale oamenilor cu suflet mare, în aceste zile David Ștefan, alături de părinții săi, se află la Agostino Gemelli University Polyclinic din Roma. Aici, David a trecut printr-o serie de analize și teste medicale, premergătoare începerii tratamentului de specialitate. Copilul a primit un corset cu o proteză specială, cu ajutorul căreia a putut face primii pași. Dacă tratamentul experimental va înregistra un rezultat pozitiv în lupta cu boala, acest episod va reprezenta doar începutul unui lung drum spre recuperare.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Familia Grigorie are pe mai departe nevoie de sprijinul dumneavoastră. Puteți dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan. Detalii despre acest caz, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3