New Profesional Consult 930 x 122

fructe

S-A DECIS! SUNT VIZAȚI SUTE DE MII DE COPII

S-a decis! Sunt vizați sute de mii de copii. Guvernul a decis să extindă și la preșcolarii din grădinițele de stat și particulare acreditate cu program normal de 4 ore programul de încurajare a consumului de fructe proaspete. Până acum, grupul-țintă al programului includea elevii din clasele I-VIII din învățământul de stat și privat autorizat/acreditat, extins ulterior și la elevii din clasa pregătitoare.

Citiți și: Anunț deosebit de important privind creșele și grădinițele! Părinții trebuie să știe

Decizia se aplică începând cu anul școlar 2016-2017.

Fondurile necesare extinderii programului către preșcolari pentru anul școlar 2016-2017 sunt în valoare de aproximativ 13 milioane de lei, reprezentând efort financiar exclusiv al bugetului de stat. În anul școlar 2016-2017, numărul total al preșcolarilor din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore este de aproape 348.000, iar limita valorii zilnice se va ridica la 0,37 de lei/preșcolar. Limita valorică va include prețul integral de achiziție a fructelor proaspete și cheltuielile de transport, distribuire și depozitare a acestora.

Citiți și: Oficial! Se schimbă salariul minim pe economie!

Amintim că în școlile argeșene elevii din clasele I-VIII vor primi mere.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90