Donaris 930 x 122

francezi

SALVAMONTIŞTI FRANCEZI, ÎN ARGEŞ

În perioada 1-5 decembrie va avea loc în masivul Făgăraş din Argeş, la Cota 2000, un exerciţiu de salvamont la care vor participa 35 de persoane din 10 judeţe şi din Franţa.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

La exerciţiu (care presupune evaluarea modului în care se acţionează în caz de accident montan şi de avalanşă) vor lua parte şi 3 francezi: comandantul salvamontiştilor din regiunea Savoia cu care este înfrăţit Argeşul, un consultant tehnic şi un antrenor de câini de avalanşă.

„Din 2010 avem o strânsă colaborare cu salvamontiştii din Savoia care fac parte din structuri militarizate, în cadrul serviciilor de urgenţă.

Citiți și: Argeș. Salvamontiștii se revoltă!

Este posibil ca şi noi să fim în curând integraţi în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.”, a declarat astăzi Ion Sănduloiu, director al Serviciului Public de Salvamont Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90