Donaris 930 x 122

calea bucuresti

ȘANTIER PE CALEA BUCUREȘTI: NOI BORDURI ȘI DALE DIN BETON

De câteva săptămâni bune încoace proiectul de „regenerare urbană”, inițiat de Primărie cu bani europeni, pune Piteștiul pe picioare. Sau pe betoane. Cu noi trotuare, noi borduri și noi dale.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Nu puțini piteșteni sunt nemulțumiți, reclamând că orașul pierde și mai mult din spațiul său verde în favoarea betonului.

În aceste zile se lucrează masiv și pe strada „Calea Bucureşti” pe partea cu hotelul Ramada. Atât în faţa, cât şi în spatele blocurilor din zonă este agitaţie mare. Pe lângă zgomotul utilajelor, atât locuitorii din blocurile respective, cât şi simplii trecători se confruntă cu aceeaşi problemă: nu au pe unde să treacă din cauza lucrărilor. Cum pe trotuar nu se poate, altă soluție nu există decât să circule pe marginea părții carosabile.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90