New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

SĂRBĂTOAREA RECOLTEI ȘI TÂRGUL MEȘTERILOR POPULARI, ÎN MIOVENI

De vineri, 9 octombrie, şi până duminică, 11 octombrie, în Mioveni se va desfăşura „Sărbătoarea recoltei pe Valea Argeşelului”, care va include Târgul meşterilor populari şi Sărbătoarea recoltei.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

La eveniment, organizat de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş şi Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, sunt invitaţi să participe producători agricoli şi meşteri populari din judeţ pentru a comercializa fructe, legume, lactate, produse din carne, băuturi tradiţionale şi obiecte din creaţia proprie.

„Sărbătoarea recoltei pe Valea Argeşelului” va avea loc în centrul civic al oraşului Mioveni, între străzile Tudor Muşatescu şi Radu cel Frumos.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Înscrierea participanţilor se face prin completarea unui formular, care se găseşte pe site-ul Primăriei Mioveni www.primariamioveni.ro şi al Centrului Cultural Mioveni http://www.centrulculturalmioveni.ro/.

Sunt acceptaţi doar comercianţii de produse tradiţionale, fără excepții. Cei care doresc să participe sunt rugaţi să completeze fişa de înscriere şi să o trimită la numărul de telefon și fax 0348.445.856 până pe 29 septembrie, însoţită de copia după certificatul de producător sau atestatul de meşter popular.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3