930 x122 grota rece

costesti

SCADE TAXA DE GUNOI!

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeș și societatea Financiar Urban au semnat contractul de delegare pentru activitatea de colectare și de transport de deșeuri în zona orașului Costești și zonele limitrofe. Selectarea operatorului s-a făcut prin licitaţie publică.

Citiți și: Schimbare uriașă! Este obligatoriu

Alegerea și delegarea operatorului economic pentru cele două zone menționate reprezintă ultima activitate din proiectul de management integrat al deșeurilor în județul Argeș, anunță Consiliul Județean. Potrivit sursei citate, Argeșul devine astfel cel de al patrulea județ din ţară care are acoperit 100% serviciul de salubritate conform tuturor normelor europene.

Costurile serviciului, precizează Consiliul Județean, vor fi următoarele:

Citiți și: Apare o nouă taxă! Toți vom plăti!

-pentru populaţia din mediul urban: 4,92 de lei taxa de persoană sau 5,51 de lei tariful de persoană

-pentru populaţia din mediu rural: 2,52 de lei taxa de persoană sau 3,18 lei tariful de persoană.

Noile tarife și taxe pentru ridicarea gunoiului vor fi mai mici decât cele practicate în momentul de față, anunță Consiliul Județean Argeș.

“Reuşita scăderii acestor taxe/tarife se datorează şi investiţiilor realizate de Consiliul Judeţean în infrastructura specifică (utilaje, staţii de transfer și platforme de tratare mecanică şi biologică pentru deşeurile compostabile) şi în echipamentele de precolectare, în recipienţi.”, informează sursa citată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3