New Profesional Consult 930 x 122

scandal

EXCLUSIV! SCANDAL LA CONSILIUL JUDEȚEAN! DIRECTORUL DE LA „DAVILA”, LA SPITAL!

Înainte de şedinţa în plen a Consiliului Judeţean Argeș, care se desfășoară la această oră (ora 15), între directorul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, Sevastian Tudor, și șefa Serviciului Juridic al teatrului, Araxy Negoşanu, pe de-o parte, și consilierul județean Nicușor Nicolae Diaconescu, pe de alta, a avut loc o discuție aprinsă.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Se pare că scandalul a pornit de la concursul care ar trebui organizat pentru funcția de director artistic al teatrului.

În urma discuției, directorul Sevastian Tudor a avut un puseu de tensiune arterială, acesta ajungând la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Am încercat să-l contactăm telefonic, dar nu am reușit să luăm legătura cu el.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Precizăm că în ședința de astăzi a Consiliului Județean vor fi dezbătute și supuse la vot organigrama, statul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale Teatrului „Alexandru Davila”.

Nicușor Nicolae Diaconescu este membru al comisiei pentru educație și cultură.

UPDATE 1: Pe pagina de Facebook a actorului Gheorghe Gabriel a apărut următorul mesaj, sub titlul „Protest spontan”: „Înainte de şedinţa Consiliului Judeţean de astăzi, 26 martie 2015, în care se vor supune la vot Organigrama, Statul de funcţii şi Regulamentul de Organizare şi Funcţionare ale Teatrului „Al.Davila”, consilierul judeţean Diaconescu Nicolae Nicuşor şi-a permis să-i ameninţe pe Directorul Teatrului, dl. Sevastian Tudor, şi pe şeful Serviciului Juridic, d-na. Araxy Negoşanu, încercând să le impună acestora încălcarea legii prin neorganizarea concursului pentru postul de Director Artistic, ocuparea acestui post urmând să se facă ulterior prin numire „cu dedicaţie”.

Considerăm inacceptabilă orice fel de ameninţare la adresa oricărui angajat al teatrului, cu atât mai mult la adresa conducerii acestuia. De asemenea, orice fel de presiune politică exercitată asupra teatrului constituie un abuz ce nu poate fi tolerat. Teatrul este al comunităţii şi aşa trebuie să rămână, departe de jocuri subterane, cu atât mai mult cu cât în cazul d-lui Diaconescu Nicolae Nicuşor există un conflict vădit de interese: Diaconescu George, şeful Secţiei Estradă, membru al Consiliului de Administraţie al Teatrului şi pretendent la funcţia de Director Artistic, este fiul aceluiaşi consilier judeţean Diaconescu Nicolae Nicuşor.

La ora la care noi, colectivul unit al teatrului, redactăm acest protest spontan, Directorul Teatrului, dl. Sevastian Tudor, în urma ameninţărilor d-lui consilier judeţean Diaconescu Nicolae Nicuşor, se află la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Argeş, suferind un puseu de tensiune.”

UPDATE 2: Sevastian Tudor nu a rămas internat în spital, ba chiar a participat la ședința în plen a Consiliului Județean.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90