NOR CURIER 930X122

femeie

SCANDAL ÎN PITEȘTI. FEMEIE SĂLTATĂ DE POLIȚIȘTI

Femeie săltată de polițiști. Polițiștii locali piteșteni au săltat astăzi de pe stradă o femeie despre care afirmă că ar fi făcut scandal și că ar avea probleme psihice. “Astăzi, în jurul orei 8, o patrulă a Poliției Locale Piteşti a depistat o persoană de sex feminin în zona centrală, mai precis în zona Curții de Apel Piteşti, care se manifesta zgomotos și vulgar, deranjând astfel liniştea publică.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana se numeşte Florina B., are 46 de ani, este domiciliată în Piteşti și obişnuieşte de ceva timp să doarmă pe străzi.

Au fost anunţaţi și cei de la Asistență Socială, care au trimis o echipă la fața locului. Având în vedere că persoana nu putea purta un dialog coerent, aceasta având tulburări psihice, a fost transportată la Spitalul Judeţean 2 pentru îngrijirile medicale care se impun.”, informează Poliția Locală Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90