New Profesional Consult 930 x 122

copii

SCANDALOS! COPII ADUȘI DIN VACANȚĂ CA SĂ-L ÎNTÂMPINE PE LIVIU DRAGNEA!

Simpla distribuire din partea Guvernului către unele primării din Argeș a 15 microbuze școlare a fost transformată de PSD într-un eveniment electoral. Cu vicepremierul Liviu Dragnea invitat special și, evident, cu multă presă.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

Unii primari nu s-au putut abține și au adus la „adunarea” festivistă și copii de la școlile din localitățile pe care le administrează. Copii care, în primul rând, sunt în vacanță și care, în al doilea, au avut destul de așteptat până la venirea lui Dragnea. „Ceremonia”, desfășurată în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului, a început cu întârziere, vicepremierul fiind abordat pentru discuții de către foști angajați de la Arpechim. Unii dintre copii erau îmbrăcați „la patru ace”, în uniforme școlare, alții, ca de joacă.

Astăzi au primit microbuze pentru transportul elevilor comunele Albota, Bascov, Budeasa, Bârla, Băiculești, Ciofrângeni, Coșești, Dârmănești, Dragoslavele, Izvoru, Mălureni, Merișani, Mihăești, Priboieni și Rătești.

Citiți și: Argeș. Cea mai numeroasă familie din România! Mama eroină cu 20 de copii

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA