930×122 CAPRA 5

isu

ȘCOALĂ DIN PITEȘTI, EVACUATĂ

În jur de 20 de elevi și profesori de la Școala Populară de Arte și Meserii de pe bulevardul Republicii din Pitești au părăsit în această dimineață clădirea. Inițiativa au avut-o cadrele didactice, după ce în școală au sesizat un miros ca de ars.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Au fost anunțați pompierii, care au intervenit cu un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și cu o autospecială C.B.R.N. (pentru intervenții în caz de accidente chimice, biologice, radiologice şi nucleare). La fața locului a fost trimis și un echipaj SMURD. Nu a fost nevoie de intervenția efectivă a pompierilor și a echipajului medical. Pompierii au stabilit sursa mirosului: un server supraîncălzit. Problema a fost rezolvată, iar elevii și profesorii au revenit în clădire, la cursuri. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90