New Profesional Consult 930 x 122

accizabile

SE APROPIE TERMENUL. FISCUL DIN ARGEȘ AVERTIZEAZĂ

Se apropie termenul. Fiscul din Argeș avertizează. Miercuri, 15 februarie 2017 inclusiv, este termenul de depunere a cererilor de înregistrare pentru eliberarea atestatelor pentru comercializarea produselor accizabile.

Citiți și: Fiscul argeșean transmite un mesaj îngrijorător! Puteți rămâne fără bani

Anunțul îl face Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Potrivit sursei citate, termenul, prelungit, vizează operatorii economici care dețin atestate valabile pentru distribuție și comercializare în sistem angro/en-detail de produse energetice și atestate pentru distribuție și comercializare angro de băuturi și/sau tutun prelucrat. Toți aceștia vor putea ca până pe 15 februarie 2017 inclusiv să depună la autoritatea competentă o nouă cerere de înregistrare și documentele aferente.

Citiți și: Fiscul, cu ochii pe acești argeșeni!

La data sus menționată atestatele emise anterior își vor pierde valabilitatea, iar desfășurarea activităților respective fără atestat va constitui, după caz, infracțiune sau contravenție, avertizează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90