SMART KIDS 930X122

vremea

SE ÎNCĂLZEȘTE! VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE ZILE

Se încălzește! Vremea în Argeș în următoarele zile. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, până pe 9 octombrie 2016.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM anunță că începând de mâine, 28 septembrie 2016, temperatura va fi în creştere treptată. Se va ajunge ca în perioada 30 septembrie-4 octombrie temperaturile maxime diurne să atingă 25-26 de grade Celsius, iar minimele nocturne să se situeze în jurul valorii de 12 grade, caracterizând o vreme caldă.

Spre sfârşitul intervalului de prognoză, informează meteorologii, se va produce o scădere atât a temperaturilor diurne (care vor ajunge la o medie de 20 de grade), cât și a celor nocturne (care vor scădea până în jurul valorii de 8 grade).

Citiți și: Vremea se schimbă radical!

Ploi, dar numai pe arii restrânse, se vor semnala la începutul intervalului. Ulterior, până către 2-3 octombrie, nu sunt prognozate ploi, potrivit estimărilor de vreme. După 3 octombrie, însă, probabilitatea de apariţie a ploilor va fi în creştere, potrivit sursei citate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90