New Profesional Consult 930 x 122

Arges

SE ÎNCHID MÂINE ȘCOLILE DIN ARGEȘ? CE SPUNE PREFECTUL

Se închid mâine școlile din Argeș? Ce spune prefectul.

Citiți și: A nins în Argeș!

În urmă cu doar câteva minute, ePitești l-a contactat telefonic pe prefectul județului Argeș, Cristian Soare. L-am întrebat dacă în condițiile în care meteorologii au emis cod portocaliu de ger (detalii, AICI), unitățile din învățământul preuniversitar din Argeș vor fi sau nu închise mâine, 10 ianuarie 2017.

Prefectul ne-a declarat că va analiza situația cu autoritățile competente și că există posibilitatea ca doar în anumite cazuri punctuale (ca și astăzi – detalii, AICI) cursurile să fie suspendate mâine. Mai exact, acolo unde ar exista probleme cu încălzirea școlilor. Cu alte cuvinte, potrivit prefectului, nici în condițiile codului portocaliu nu ar urma să se decidă închiderea tuturor școlilor din Argeș, așa cum se întâmplă în alte județe și în București.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

L-am contactat și pe inspectorul școlar general al județului Argeș, Dumitru Tudosiu, care ne-a precizat că hotărârea va fi luată la orele prânzului, într-o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Vă vom ține la curent cu decizia finală a autorităților județene.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3