NOR CURIER 930X122

Arges

SE ÎNCHID ȘCOLILE DIN ARGEȘ? CE ANUNȚĂ PREFECTUL

Se închid școlile din Argeș? Ce anunță prefectul.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Având în vedere condițiile meteorologice, autoritățile din câteva județe și municipiul București au decis ca unitățile din învățământul preuniversitar să fie închise luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie 2017.

Va fi luată o măsură similară și în Argeș? Chestionat în urmă cu puțin timp de ePitești pe acest subiect, prefectul Cristian Soare a precizat că, cel puțin la acest moment, sub nicio formă nu se pune problema închiderii școlilor din Argeș la începutul săptămânii viitoare.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Prefectul ne-a informat că a discutat cu reprezentanții tuturor autorităților implicate și că în Argeș nu există probleme nici cu drumurile și nici cu încălzirea școlilor (având în vedere codul galben de ger pentru 7, 8 și 9 ianuarie 2017). Pe cale de consecință, spune Cristian Soare, cursurile în școlile din Argeș nu vor fi suspendate, iar elevii sunt așteptați la ore după programul obișnuit.

Soare ne-a anunțat că va mai face o nouă evaluare, finală, a situației în cursul zilei de mâine, după-amiază, împreună cu inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu, evaluare care să țină cont de evoluția la acel moment a vremii. Însă, potrivit prefectului, cel mai probabil decizia de astăzi va rămâne neschimbată: cursurile în unitățile de învățământ preuniversitar din Argeș nu vor fi suspendate.

Până la această oră (13:20), s-a anunțat că școlile vor fi închise după cum urmează: luni, 9 ianuarie, în Buzău, Ilfov, Ialomița, Călărași, Constanța, Vrancea, Tulcea și București, iar marți, 10 ianuarie, în Buzău, lfov, Constanța, Vrancea, Tulcea și București.

Amănunte AICI despre noile coduri galbene de vreme rea emise astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Rozalia spune:

    Este corect, scolile sunt incalzite. Dar cei mai multi copii merg pana la scoala pe jos. Si, de asemenea, luni dimineata s-au anuntat temperaturi in jur de -18 grade.

  • Dan M spune:

    Sunt copii care fac naveta pe jos, kilometrii intregi. Cum se vor deplasa acestia, situatia acestora din mediul rural e diferita de aceea de la oras. Daca se intampla sa fie probleme cu acestia, cine raspunde ? Prefectul Soare ? Daca il cheama Soare, inseamna ca acestor copii nu le vor fi frig pe drumul de acasa pana la scoala :

  • Rares spune:

    Timp de 3 saptamani scolile sigur au fost incalzite mai ales cele cu centrala proprie …

  • Alex spune:

    Mie nu mi se pare corect deoarece la mine in scoala Mircea Cel Batran numarul 13 scoala nu este incalzita.
    Mai ales ca ne pune sa facem sportu afar in tricou.Plus multi fac naveta.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90