SMART KIDS 930X122

Arges

PROGNOZA_METEO

SE RĂCEȘTE VREMEA! CITEȘTE ESTIMĂRILE PENTRU FINALUL LUI SEPTEMBRIE ȘI ÎNCEPUTUL LUI OCTOMBRIE!

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie. Mai exact, pentru perioada 22 septembrie-5 octombrie.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM anunță o răcire bruscă a vremii în primele zile ale intervalului de prognoză. Temperaturile maxime diurne ar urma să scadă de la 25 la 18 grade Celsius. Ulterior maximele se vor menține staționare, în jurul a 18-20 de grade. Minimele nocturne vor coborî și ele, urmând să ajungă la doar 7 grade Celsius pe 25 septembrie. Apoi vor crește ușor și vor rămâne relativ constante în jurul valorii de 10 grade până la finalul celor două săptămâni.

Conform meteorologilor, ploi pe arii mai extinse și izolat mai însemnate cantitativ vor fi posibile pe 22, 23, 26, 27 și 30 septembrie.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA