NOR CURIER 930X122

anm

SE RĂCOREȘTE! INFO METEO DE ULTIMĂ ORĂ

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis cu puțin timp în urmă o informare prin care anunță instabilitate atmosferică, dar și caniculă şi disconfort termic. Potrivit sursei citate, informarea va fi valabilă de mâine, 11 august 2016, de la ora 6, până pe 12 august, la ora 15.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

ANM informează că joi, 11 august, în vestul, centrul şi nordul teritoriului vremea va fi instabilă şi se va răci. Vor fi averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină. Pe spaţii mici cantităţile de apă vor depăşi 30-40 l/mp. Începând de la orele serii şi până în după-amiaza zilei de vineri, 12 august, astfel de fenomene se vor manifesta pe arii extinse în regiunile sud-estice şi estice, precum şi în zona de munte, cu precădere în Carpaţii Orientali.

În cea mai mare parte a Munteniei, în sudul Moldovei şi în Dobrogea continentală, în după-amiaza zilei de joi, 11 august, vremea va fi caniculară, cu maxime de 35-36 de grade Celsius şi izolat, de 37 de grade, iar disconfortul termic, accentuat.

Citiți și: Fenomen extrem ,,lovește” România! S-a anunțat

NOTĂ: După această perioadă, însă, vineri, 12 august, vremea va deveni răcoroasă în toată ţara, prognozează Administrația Națională de Meteorologie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90