930 x122 grota rece

ploi

SE STRICĂ VREMEA! SUNT ANUNȚATE PLOI ȘI VIJELII!

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului. Informarea are valabilitate de mâine, 3 septembrie, de la ora 11, până joi, 4 septembrie, la ora 15, și vizează întreaga țară, inclusiv județul Argeș.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat va ploua, mai ales în sud-vestul şi sudul ţării, precum şi la munte. În Oltenia, Munţii Banatului şi local în Muntenia şi zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură se vor cumula cantităţi de apă care vor depăşi 15-20 l/mp şi izolat 35-40 l/mp. În regiunile sudice şi la munte vântul va avea intensificări, cu viteze de 50-70 km/h, iar izolat în zona montană înaltă vor fi rafale de peste 70-80 km/h.

Unele intensificări ale vântului se vor semnala şi în restul teritoriului, cu precădere în centrul ţării, dar cu viteze mai reduse şi pentru intervale scurte de timp.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3