930 x122 grota rece

șeminee valdo dec

ȘEMINEE VALDO DEC: 15 MP DE PAVAJ GRATUIT

Șeminee Valdo Dec: 15 mp de pavaj gratuit. Șeminee Valdo Dec, reprezentantul celui mai mare producător de pavaje premium din România, Star Stone, te așteaptă în showroom-ul său din Pitești cu oferte speciale la pavajul Arvore.

Citiți și: NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Arvore este ideal pentru pavarea curților și a aleilor din grădini și din parcuri, pentru terase, zone pietonale, în jurul piscinelor sau în interiorul clădirilor, pentru pardoseli. Pavajul modular este format din 4 dimensiuni diferite de dale, lucru care va conferi unicitate spațiului dumneavoastră.

Șeminee Valdo Dec Pitești este reprezentantul celui mai important producător de pavaje din România, Star Stone. Pentru mai multe informații, aveți la dispoziție numărul de telefon 0772.222.222. Adresa: Pitești, strada Calea Drăgășani, nr.9, la ieșirea către Smeura.

Citiți și: ȘEMINEE VALDO DEC PREZINTĂ COȘURILE DE FUM TONA

Oferta este valabilă pentru primii 30 de clienți care achiziționează 100 de mp de pavaj Arvore.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90