930×122 CAPRA 5

medalii

SENZAȚIONAL! 4 MEDALII PENTRU LOTUL OLIMPIC AL ROMÂNIEI!

Componenţii lotului olimpic al României prezenţi la a VIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe ale Pământului (International Earth Science Olympiad -IESO) au fost distinşi cu trei medalii de argint şi o medalie de bronz.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Medaliile de argint au fost cucerite de Adrian Gabriel Murariu (clasa a XII-a, Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi), Alexandru Zancă (clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti) şi George Costin Dobrin (clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa). Medalia de bronz a intrat în posesia Dianei Andreea Catană, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa. La ediţia din acest an, desfăşurată în Spania, în Santander, în perioada 22-29 septembrie, au participat 81 de elevi din 21 de ţări.

Echipa României revine în ţară peste puțin timp, în jurul orei 17, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” din București. (Foto: edu.ro)

Citiți și: Fotbalul românesc renaște! Echipa Națională se califică la Euro 2024!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90