930×122 CAPRA 5

bmw-logo

Showroom BMW Mini la Pitesti

La inceputul lunii octombrie, la Pitesti va fi deschis un nou showroom auto. Nu este vorba de unul oarecare, ci al celor de la BMW. Showroom-ul de la Pitesti va fi unul specializat pentru modelul Mini.

BMW Group Romania, importatorul BMW si Mini, va avea din septembrie inca doua showroom-uri pentru marca BMW si unul pentru Mini in octombrie. Noile showroom-uri BMW se deschid in septembrie in Arad (Grup West) si Braila (Apan Motors), iar cel pentru Mini (MotorAG) se inaugureaza la inceputul lunii octombrie in Pitesti.

MotorAG, infiintat in anul 2004 in Pitesti, reprezinta marcile BMW, MINI, Jaguar, Land Rover si Range Rover. In primele opt luni ale anului 2011 livrarile BMW cumuleaza 158 unitati. Pana la finalul anului, compania estimeaza vanzari de 230 de unitati BMW si 15 unitati MINI. Motor AG vinde in judetele Arges, Olt, Valcea, Dolj. In prezent, la cele doua companii activeaza aproape 60 de persoane.

Pentru anul 2012, Motor AG estimeaza o crestere a vanzarilor si a activitatii de service in cazul BMW cu peste 35%, in conditiile unei cresteri sustinute a pietei auto premium (300 unitati BMW). Pentru brand-ul MINI, compania se asteapta sa livreze 40 de unitati.

BMW are in Romania o retea de 15 dealeri.

Sursa: Wall-street.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90