SMART KIDS 930X122

cursuri

SIGURANȚA UNUI LOC DE MUNCĂ BINE PLĂTIT, CEL MAI IMPORTANT LUCRU PENTRU TINE ȘI FAMILIA TA

Aflatã pe piaţa de profil din anul 2008, Profesional New Consult (http://www.profesionalnewconsult.ro/contact/pitesti) a reuşit sã obţinã recunoaşterea ca partener serios în categoria sa, respectiv aceea de furnizor de cursuri de formare profesionalã, calificare, recalificare și specializare. Cursurile şi specializãrile oferite au fost apreciate extrem de favorabil de cursanţii participanţi.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Încercând sã vinã în întâmpinarea nevoilor pieţei actuale de cursuri de formare şi calificare, Profesional New Consult (http://www.profesionalnewconsult.ro/contact/pitesti) oferã preţuri accesibile tuturor categoriilor sociale, acordând importante discounturi în cazul grupurilor înscrise, tocmai pentru a da posibilitatea înfãptuirii sloganului sub care societatea îşi desfãşoarã activitatea, respectiv “Performanţa înseamnã succes”, fãrã a reduce astfel calitatea actului de studiu, a cursului în sine, oferind suporturi de cursuri elaborate şi materiale de studiu complexe. Firma îşi propune ca în perioada urmãtoare sã asigure formarea profesionalã pe piaţa din Piteşti în mai multe domenii.

Curs Inspector Resurse Umane – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) – Susţinut de formatori cu o vastã experienţã, cursul îşi propune sã le aducã o seamã de lãmuriri celor care deja activeazã în domeniu, dar şi sã îi iniţieze pe cei care doresc sã urmeze o carierã nouã în domeniul resurselor umane. Aşa cum este normal, cursul îşi propune sã abordeze subiecte importante din Codul Muncii, Legea Pensiilor, Legea Dialogului Social şi altele, abordând aplicaţii practice, cum ar fi REVISAL (registrul informatizat de evidenţã salariaţi), dar şi salarizare și mod de întocmire şi completare de documente specifice în domeniu. Totodatã, cursul îşi propune sã le asigure cursanţilor cunoştinţele necesare pentru a evita amenzile din partea Inspecţiei Muncii.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Curs Contabilitate – 400 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) – Cursul este susţinut de experţi contabili cu experienţã în domeniu, care acordã o importanţã deosebitã abordãrii practice a structurii cursului. Astfel, prin intermediul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilã folositã la curs, cei care parcurg alãturi de Profesional New Consult aceastã materie învaţã sã întocmeascã documente contabile, note contabile, facturi, chitanţe, registre, declaraţii, dar şi bilanţ şi balanţã, obţinând astfel deprinderile ocupãrii unui post în aceastã funcţie atât de cãutatã pe piaţa actualã cum este cea de contabil.

Curs Specialist Management Deşeuri – 400 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor) – Fiind susţinut de formatori din cadrul Agenţiei de Mediu Argeş, cursul este destinat asigurãrii informaţiilor necesare respectãrii legii 211/2011 privind regimul deşeurilor, actualizatã, evitând astfel amenzile care le pot fi aplicate societãţilor comerciale, amenzi care pot ajunge la câteva sute de milioane. Cursul îşi propune sã abordeze tematica atât teoretic, cât şi practic, fiind abordatã componenta modalitãţii de raportare a gestiunii deşeurilor de cãtre societãţile comerciale generatoare de deşeuri, precum şi stabilirea codurilor specifice fiecãrui tip de deşeu necesar a fi declarat. De asemenea, cursul îşi propune sã abordeze tematica tipurilor de deşeuri, precum şi maniera de respectare a autorizaţiei de mediu.

Curs Operator Mașini cu Comandă Numerică/Operator CNC – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica) – Este un curs care, prin componenta practicã realizatã în parteneriat cu o firmã de profil, îşi propune sã asigure formarea profesionalã în domeniu prin aplicaţii practice efectuate pe strunguri în 3 si 4 axe: QuickTech GT4/ GT3, Boley BDN 160R și Economos IP 4000 (prelucrare metal, mase plastice și cauciuc). Prin aceste aplicații prctice, dar și prin informaţii teoretice elaborate vine sã asigure garanţia formãrii profesionale şi perfecţionãrii în domeniul utilajelor CNC.

Cursuri Înfrumuseţare:

Curs Machiaj 600 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Masaj 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj)

Curs Coafor 600 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

Curs Unghii cu gel 700 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-stilist-unghii)

Cursurile de înfrumuseţare, recent introduse în paleta educaţionalã a societãţii, au o realã aplicare pe piaţa muncii din ziua de astãzi, oferind perspective serioase de angajare persoanelor care le urmeazã şi care dovedesc înclinare spre acest domeniu. Prin colaborãrile pe care le-a realizat Profesional New Consult asigurã pregãtirea teoreticã și mai ales practicã, pregãtire care se realizeazã în saloane de cosmeticã şi înfrumuseţare, pentru a se cãpãta şi deprinderea lucrului cu publicul.

Toate cursurile organizate de societate sunt acreditate ANC, fostã CNFPA, la absolvirea acestora obţinându-se diplome acreditate de Ministerele Muncii şi Educaţiei, recunoscute la nivel naţional şi european. Alte cursuri organizate de societate sunt următoarele:

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) 400 de lei

Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator) 250 de lei

Curs Inspector SSM (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca) – 400 de lei

Curs Coordonator SSM (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm) – 600 de lei

Curs Expert Achiziţii Publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice) – 400 de lei

Curs Tehnician Electronist (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist) – 600 de lei.

Profesional New Consult are sediul în Piteşti, cu urmãtoarele coordonate: Piteşti, strada Trivale, nr. 14, (în gura Trivãii, vizavi de hotel Blue Night). Persoane de contact sunt Anca Grigorescu și Flori Tucu:

-contact Facebook (https://www.facebook.com/cursuri.autorizateProfesionalNewConsult?ref=hl)

-mobil: 0784.045.025 și 0784.333.777

tel/Fax: 0348.436.899

-e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro

-web: www.profesionalnewconsult.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90