930×122 CAPRA 5

bol alimentar

SMURD, INTERVENȚIE PE CALEA BUCUREȘTI

Aseară, în jurul orei 22, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pe Calea București, într-un apartament din blocul 31, de la scara B, la o femeie care se înecase cu un bol alimentar în timp ce mânca o conservă de pește.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Din fericire, femeia, în vârstă de 58 de ani, a fost salvată. A tras o spaimă soră cu moartea, însă a scăpat teafără și nevătămată. I s-au acordat îngrijiri medicale la domiciliu, dar a refuzat transportul la Spitalul Județean de Urgență.

Tot ieri, dincolo de ora 15, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor medical calificat de la Garda nr.2 de Pompieri din Topoloveni a intervenit de urgență în comuna Beleţi Negreşti.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Un bărbat de 37 de ani prezenta o plagă de circa 10 cm lungime pe mâna stângă, în urma tăierii accidentale cu un polidisc. Bărbatul a primit acasă îngrijirile medicale necesare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90